15.4.04

Murphy strikes again

Meni kaikki ilo kyllä tästä kuukaudesta. Tarkoitus oli ottaa pyörä liikkeestä ajoon pääsiäisen jälkeen, mutta kaskas! Eipä saakaan sitä liikkeestä! Meni perkele kuun vaihteeseen koko homma. Tässä on nyt niinku "pienimuotoinen" vitutus päällä. Varausmaksut ja kaikki maksettuna ja Suomen lyhyestä ajokaudesta menee viikkoja lisää hukkaan. Jotain hämminkiä, kun liike ei niitä saa...olisi ilmeisesti pitäny hakea jo tammikuussa koko paska kämpille ja pistää vaikka tuohon keittiön keskelle, niin ei tarvitsisi nyt marista.
Onhan se tietenkin vähän typerää, iso mies valittaa parista viikosta, mutta vitutusta ei nyt pysty millään välttämään, kun on koko kevään odotellut kauden alkua, suunnitellut kuvioita, niin sitten kaikki suunnitelmat pettää. Ei paljon naama napsu tällä hetkellä. Eihän siinä tietenkään liikekään mitään voi. Jos pyöriä ei saa niin niitä ei saa ja sillä selvä. Pientä ihmetystä tosin herättää, että ennakkovaraamisesta huolimatta niitä ei pystytä toimittamaan varauksen tehneille ihmisille. Itse ainakin olin siinä uskossa, että vähintään nuo varatut pyörät toimitetaan hyvissä ajoin.
En tiedä, pahansisuisempi ihminen voisi suuttua kovemminkin, mutta nöyränä vässykkänä ei vissiin auta muuta ku purra hammasta ja alentua osaansa.

No comments: