30.4.04

Homma kusee kuin komppaniallinen varusmiehiä marssitauolla...

Kaikkien häsläysten jälkeen on ilmenny, että maahantuoja ei saa sitten toimitettua lähellekään ajoissa näitä pyöriä. Tässä on tullu soiteltua liikkeeseen, maahantuojalle, liikkeeseen, maahantuojalle...ja kukaan ei tällä hetkellä tiedä, missä mennään. Huhujen mukaan yksi erä on jäänyt kokonaan saapumatta Suomeen, Euroopan suuret maat kiilaa edelle.
V-käyrä on elänyt aika vahvaa nousukautta pari viikkoa ja tämän lisäksi vielä sain uusien ajohousujen henkselitkin rikki. Onneksi kuitenkin lupasivat liikkeestä uudet tilalle.

Mutta paistaa se päivä risukasaanki: Justiinsa sain puhelun, maahantuoja on tarjonnu mulle eri väristä pyörää kun eivät saa niitä mustia toimitettua, ens viikolle saisin ajoon sinisen Kawasaki Z750:n. Eihän tässä nyt mikään auttanu, väri ei ihan oo mieleinen, mutta sen ainakin saa ensi viikolle. Eli musta vaihtui siniseen. Kuvastaa tilannetta aika hyvin, maahantuojakin taitaa olla hätää kärsimässä, kun pitää vaan priorisoida asioita koko ajan uudelleen. Toivottavasti kukaan nyt ei jää ilman pyörää tämän takia :(

Summa Summarum:
Opetuksena tästä, vaikka olisi kuinka hyvät suunnitelmat, ne voi silti kusta.

No comments: