12.5.04

Happiness has arrived

Sain sitten pyörän lopultakin viime keskiviikkona. Nyt on viikko ajoa ja 750km takana. Hemmetin hauskaa hommaa, ei voi mitään. Jouduin lopulta vaihtamaan pyörän siniseen maahantuojan ongelmien takia, mutta eipä se haitannu, mukavan pirteä sininen.
Sisäänajo on ollut koko ajan alla, mutta tiukkaa tekee malttaa "körryytellä"...manuaali ilmoittaa, että 0-800km <4000rpm ja 800-1600km <6000rpm. Aika tiukat ois toleranssit, tuolla <4000rpm ei pääse edes 80km/h. Siispä alusta asti otin rajaksi 6000rpm, ei täyskaasua. Muuten sitten reippaahkoja kiihdytyksiä, vaihtoja runsaasti ja ei pitkäjaksoista tasapaksua jurraamista. Moottorijarrutuksista en itse asiassa tiedä, että olisiko niitä saanut edes tehdä, mutta ne tulevat vaan aivan selkärangasta, niin antaa mennä vaan.
Pääsiäisenä ostetuista kamppeista meni sitten HJC FG-14 -kypärä vaihtoon eilen. Alkoi visiin falskaamaan ja kypärä vihelsi ikävästi jo >40kmh-nopeuksissa. Liikkeessä totesivat, että kaikki ovat valittaneet ja pistävät kaikki takaisin maahantuojalle. Pienen tinkaamisen jälkeen vaihtoivat ilman maahantuojan virallista lupaa kypärän uuteen Shoei XR-1000:aan. HJC:n ostohinnan hyvittäen tietenkin.
Että semmosta. Viime perjantaina heitin kaverin kanssa reissun Hailuotoon, ja lauantaina mutka Kemiin. Huomenna jos vielä ~100km sais mittariin, kun perjantaina on 1000km huolto. Ei ole kuulemma niin tarkkaa.

Vielä yks kuva: Takaa

No comments: