2.8.04

6000km ja lomat loppu

Heinäkuu oli sitten lomia ja siitä päivityspuute. Nyt tiedossa paluu arkeen...

Zetaan on napsahtanu 6000km mittariin ja perjantaina on aika määräaikaishuoltoon Motormanille. Paljonhan lie maksaa, eipä tuohon manuaalin mukaan ainakaan mitään kummoista kuulu.
Loma on menny suhteellisen vähällä ajolla, kun ei sitten pääsytkään sitä suunniteltua Norjan reissua tekemään. Renkaan kulumista se ei tosin ole estänyt: Takanakki alkaa olla kutakuinkin sakkorajoilla. Käypi vissiin niin, että vielä tänä kesänä joutuu vaihtamaan nakin uuteen. No, pitää hommata vaikka videokamera ja taltioida Ulpe-goes-Bomber-tapahtuma takarenkaan lopetuksesta jossain parkkipaikalla ;)
Levoton mieli pistää sormet syyhyämään kun tekis koko ajan mieli tehdä jotain "muutoksia" pyörään. Mikähän lie on, lapsuuden ajoilta jo jääny päälle. Kaikki laitteet pitää ainaki purkaa ja koota sekä heittää ylimääräiset osat hiiteen :) Rahallinen tilanne kuitenkin rajoittaa säätöjä onneksi suhteellisen tehokkaasti...Joka tapauksessa pientä Tuninkia. Heitin entisen kurakaaren veks ja taiteilin alumiinista pienen siromman ratkaisun ja pistin samalla minivilkut. Aika standardi-tuningiahan tuo(kin) on, mutta tulipahan silti tehtyä.

No comments: