4.8.06

Koeajoa

Kävin lounarilla koeajaan uuden fz1-s:n ja omat tuntemukset seuraa:

+ Jousitus on upea, mainostivatkin R1:n keulaksi ja eron kyllä huomaa omaan matkalaivaan. Fasussa ei nyt paska se jousitus ole, mutta uudessa vaan on parempi. Ite tykkään vielä semmosesta jämäkästä, pitäis varmaan säätää tota omaa lisää..
+ Kevyen oloinen ja ketterä, pitää laittaa varmaan samanlainen tanko itelleki. Ajoasento oli hyväntuntuinen jo vakiona.
+ Ulkonäkö o plussaa
+ Mittaristo sopivan selkeä, kiekat edelleen analogisena, mikä on hyvä
+ Äänet vakiona jo ihan kivat

- Moottori oli pettymys...Ruisku ei tunnu tuovan starttia lukuunottamatta mitään eroa nykyiseen kaasaripeliin. Kone tuntu alakiekoilla laiskemmalta entä oma(!). Myyjä oli asiasta vieläpä samaa mieltä. Arveltiin siinä, että hiukka liian pitkät välitykset haittaa aika paljon menoa.
- Takapenkki. Tossa on menty aika roimasti tonne valmis-faitteri-suuntaan, vanhasta fasusta on riisuttu kaikki matkaominaisuudet. Tuli lähinnä Kawa Z750:n takapenkki tosta mieleen.

Siinäpä ne selkeimmät. Jarrut oli yllätyksettömät, oiskohan niin, että itellä se teräspunosletkujen vaihto vaikuttaa sittenkin? Keulan varttikate tuntuu paljon pienemmältä, entä vanhassa. Kaikenkaikkiaan ei herättänyt minkäänlaisia vaihtointoja, tosin jos tuota nykyistä ei ois, nii sitten vois harkita.

3 comments:

Anonymous said...

Good design!
[url=http://pqgcksdq.com/wrqk/hpde.html]My homepage[/url] | [url=http://yonhrqoy.com/cvum/ustl.html]Cool site[/url]

Anonymous said...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonymous said...

Well done!
http://pqgcksdq.com/wrqk/hpde.html | http://wfhconkh.com/ozdk/davt.html