11.8.06

Yoshimuraa kehiin


Kuten kuvista näkyy, pyörään vaihtui viimeinkin se slipari. Oma perverssi mieltymys hiilikuituun aiheutti valtavan loven lompakossa, mutta tuloksena on tuo. Putki on Yoshimura TRS Carbon ja kyllähän se laatu hinnassa näkyy. Ehdottomasti parhaiten viimeistelty putki, mitä lähietäisyydeltä olen tiirannut.

Fasussahan on vakiona uskomattoman umpinainen putki katalysaattoreineen päivineen ja ton myötä ääni nousi aikalailla eri sfääreihin. Matalilla kiekoilla ääni on hillityn matala, mutta kaasua avatessa (EXUP levähtää auki) alkaa pyörä ulvomaan siihen malliin, että varsinki kaupunkialueella hillitsee turhaa kaasuttelua. Turvallisuuspointti siis :) Todellisia vaikutuksia tuntuu olevan alakiekkojen pienoisen miettimisefektin katoaminen ja ainakin kuvitteellinen lisävääntö. Täysillä vetoa en ole kokeillut, mutta siellähän se suurin vaikutus piilee. Suuttimia en toistaiseksi päivitä enkä pyörää penkitä, seuraillaan nyt vaikka tulpista jottei liian laihalla huitele. Sen verran mitä olen lueskellut fasujen "putkiremonteista", on seokset putkenvaihdon jälkeen just eikä melkein kohdillaan. Essonbaarihuhun mukaan tuo käy vähän rikkaalla vakiona. Hyvä siis näin.

Yksi häiritsevä piirre ton asennuksessa oli: sliparin väliputki menee niin läheltä takahaarukkaa, että perää korottavat lyhyemmät koiranluut joutui poistamaan, sillä putki vastasi haarukkaan.

Kannattaako tämmöseen upottaa rahojaan? Järkeä siinä ei ainakaan ole, mutta onhan tuo tyylikäs. Omaan silmään ainakin. Äänet ovat todella massiiviset eikä pyörä todellakaan kuulosta enää siltä nussulta, mitä aiemmin. Korvienvälitehoja tulee varmasti lisää, paperitehoista ei ole faktaa heittää kehiin, mutta sen ei oo väliä, muutos parempaan on selkeä.

3 comments:

Anonymous said...

Good design!
[url=http://wjliaqss.com/rvap/hexu.html]My homepage[/url] | [url=http://phbtbjla.com/bgfl/btvk.html]Cool site[/url]

Anonymous said...

Nice site!
My homepage | Please visit

Anonymous said...

Good design!
http://wjliaqss.com/rvap/hexu.html | http://gzpjilgf.com/uzok/mrfi.html