13.6.07

Takaumia

Kirjoitetaan nyt näin takautuvasti, kun alkukesä oli hiljaisempaa. Kuten siis aiemmin mainitsin, meni alkukesä Sirpan pyörällä ajellessa. Fasu lähti ajoon toukokuun alusta (melkolailla) vaivattomasti. Niitä perinteisiä kaasaritukoksia oli hiukan, ei meinaa oikein ottaa kierroksia. Ekan tankillisen jälkeen alko taas rullaan perinteisesti.

Pientä thyyninkiä tuli laitettua kauden alussa, vaihdoin taakse ledeistä koostuvan jarruvalon. Haussa oli keinotekoisesti järjellä perusteltu ulkonäkötuunaus =) On ledit kyllä normihehkuja kirkkaammat, mutta rehellisesti sanoen todellinen merkitys siis oli ulkonäöllinen.

Kelit oli sitten vähän aikaa kammottavan paskat, vettä tuli eikä lämmintäkään tuntunut riittävän. Nyt asia on onneksi toisin. Kävimme työporukalla toukokuun puolella taas perinteeksi muodostuneen Kemoran kaahailureissun. Rata-ajo on kivaa, mutta kuluttavaa. Varsinkin kun sattuu lämpimämpi keli, niin kyllä se kunnon päälle ottaa. Fasu kävi muuten eka kertaa radalla :) Jalkatapitkin saatiin korkattua asfalttiin, mutta pystyssä pysyttiin.

Mitään sen kummempaa dramatiikkaa kevään aikana ei ole pyörähommissa ollut. 20tkm huolto tuli teetettyä (230e), takarengas vaihdettua, lähinnä ajelu on sitten ollut lähimaastossa kiertelyä. Samoilla jatketaan, kunnes loma tulee.

No comments: