21.2.04

Breaking the news


Isompi kuva

Repäsin sitten ja kävin tilaamassa tuommosen Motormanilta (kuva ei ole omasta pyörästä=). Kawasaki Z750 siis, vm-04. Maalis-huhtikuulle luvattiin tulevan liikkeeseen, mutta suunnittelin hakevani vasta suoraan ajoon sen, eli menee varmaan huhti-toukokuun vaihteeseen. Damn this winter! Hintaa kertyi siihen ~10ke paikkeille, pikkusen tippu hinta vaikkei kovasti viittiny tingatakaan.
Vähän kyllä pistää miettimään, että mistä tuossa on tingitty, kun on noin "halpa". Ovh:t on Z750 10480e ja Z1000 16480e-jotain. Z1000:ssa parempi jousitus, sama kone isommalla porauksella, isompi maski, kromatut vanteet + muuta kilkettä. En vaan kyllä keksi mistä >6000e hintaero tulee...Kun taas vertaa kilpailijoiden (Honda, Yamaha jne) vastaaviin street-fighter/naku-viritelmiin, on ne pienemmillä koneilla kalliimpia/samaa hintaluokkaa...no kesällähän sen näkee.
Ajovarusteet pitää lähtä sovitteleen huhtikuun paikkeilla. Pitää varautua upottamaan niihin se kiloeuro, saa nähdä, pääseekö sillä mihinkään. Joka tapauksessa kaasukättä kutkuttaa kovanlaisesti. Arrrgh....

No comments: