27.2.04

Tuninkia

Vau. Pyöräkuume senku kasvaa. Sulais nuo lumet vaan pois :)
Meikässäkin heräsi pieniä tuunaajan ajatuksia tuossa nettaillessa. Niin typerää kun se loppujen lopuksi onkin, niin tekisi mieli "personoida" tuota pyörää jollain tavalla. Sen verran mitä foorumeita on lueskellut, niin kovasti tosiaan tulee noita Z750:a Suomeen. Ouluunkin varmaan muutama.

Mietin sliparin vaihtamista, mutta hintaa tulee aivan liikaa/saatu hyöty. Jos pärrän käyttäisi penkissä, niin siltikin tehovoitot olisi varmaan luokkaa ~5HP. Ainoa ilo ois, että sais miehekkäämmät äänet. Tulee oikein amis-Corolla fiilis kun kattelee noita muoviosia ;) Parempaa kilpitelinettä, belly pania, seat coveria jne...vielä karvanopat heilumaan niin se on siinä!

Oikeasti hyödyllinen varuste, joka varmaan tulee laitettua, on varashälytin/ajonesto. Kattelin tuossa ja Defan MC Securitysta pitäisi kuulemma maksaa luokkaa ~300e. Eihän nuo ammattivarkaita varmaan estä, mutta turhat kuivatyypittäjät ja muut penikat pysyy kaukana varmasti. Ja ois tiedossa vakuutuksiin pieni alennuskin. On kallistustunnistin, sähköjen katkaisu, ohjataan pienellä sirulla jne. Ihan pätevä varmasti.

No comments: