11.2.04

Ehdokkaita

Riippumatta hankintapaikasta, muutama selkeä ehdokas on pyörinyt mielessä. Nakupyöristä mielenkiintoisia on ainakin nuo:
Kawasaki Z750
- 2004 vuoden uusi malli. Vastaava kone kuin kavan zx-9r ja z1000:ssa, eri porauksella vaan. Z1000:n pikkuveli periaatteessa, hintakin on maallisella tasolla, 10480e. Tejoa löytyis 110hp, jonka luulis olevan mun näpeille tarpeeksi. Tekniikka on tätä vuosituhatta melko pitkälle, nestejäähy suora nelonen, ruiskukone jne...Ajoasento vaikutti sopivan pystyltä. Maski tuossa on (kuten näissä nakuissa pakkaa olemaan) aivan mitätön, että ajoviimat varmasti tuntee. No, se tuskin muodostuu ongelmaksi.

Triumph Speed Four
- Triumphi nyt on Triumphi. Minkä sille voi. Ihan näpsäkän näköinen, ei oo tullu kuivatyypitettyä. 11490e.

Ducati Monster 620ie Dark SD
- Ducatissa on upea ääni, onkohan tuo toteutus vaan sitten tyypillistä italialaista?-) Koneet on Ducateissa aika laiskoja, tässä ilmeisesti jotain luokkaa 60hp? Ilmajäähy V-2, 10900e.

Honda CB600 F Hornet
- Aika suosittu pyörä ollu ilmeisesti. Ajoasento on aika kiva tässäkin, mikäs siinä. Kone on pienempi entä Kawassa ja hintaa on silti vähän enemmän. 10990e

Kyyykyt on periaatteessa ok, paitsi semmosella ei ole tullut ajeltua, ei oikein tiedä. Honda CBR600F on aika helppo ja varma valinta varmaan. Litraset kyykyt kyllä menee vähän liian pirteän puolelle nyypän kouriin. Näissä nyt ei voi uusien puolelle taipua, hintaa on aina sen verran enemmän. Yleensä uusilla >13-15ke. Suzukin GSX-R 600 ja Kawa zx-6r vaikuttaa hyviltä ja löytyy käytettynä.

Puolikatteelliset ei hirveästi kiinnosta oikeastaan ulkonäön takia. Semmonen ois sinänsä hyvä hankinta, että olis katetta suojana ajaessa.

No comments: